Saknar du en domän?

Värdservice

Information angående uppladdning av hemsida hos oss
Om du saknar en domän eller webbhotell så kan vi hjälpa dig med det.
Vi erbjuder ett allt-i-ett paket som inkluderar domän, webbhotell och hemsida.

Alla hemsidor behöver vara uppladdade på ett webbhotell för att synas på nätet. Det finns ett antal leverantörer för detta – men för att få det så smidigt som möjligt rekommenderar vi att du väljer oss som leverantör.

Med oss får du hjälp med tekniska problem och säkerhet. Hemsidan får god prestanda och konstant back-up. Vi garanterar också ett seriöst och säkert intryck av hemsidan med SSL-certifikat, vilket annars endast tillkommer i Large-paketet.

 

 

För dig som har en domän
Om du vill överföra din domän till oss så att vi hanterar allting “bakom kulliserna” så funkar det utmärkt. Vi överför din domän till vårt webbhotell inom 7-dagar.

Det ända du behöver tänka på inför processen är att vidarebefordra mailet med ‘Authentication-ID’ till oss. Resten sköter vi!

För dig som saknar domän
Om du inte har en webbadress just nu så skapar vi en åt dig. Du berättar för oss vad du vill ha för domännamn – är det tillgängligt så registrerar vi upp det till dig direkt.

Priser och villkor

Information om priser angående värdservice
Kostnad för att värda hemsidan hos oss är 1995 kr ex. moms per år. Du förskottsbetalar för ett år framöver detta inkluderar också ny domän eller nuvarande domäns överföring.

Vi erbjuder support till alla våra kunden och det ingår även 1* redigering per månad om du behöver behöver hjälp att ändra innehåll på hemsidan.

E-post adresser ingår också – antalet beror på vilket paket du köper. Men du kan alltid välja att köpa ditt extra. Mer pris och information angående E-postadresser tillkommer inom snar framtid.

 

SSL

SSL Certifikat ingår. Alla användare kommer se hemsidan som ‘säker’. Det gör också att du lättare hittas via Google.

Back-up

Vi backar upp alla hemsidor frekvent. Så skulle det hända någonting med hemsidan så har vi full support.

Performance cache

‘Performance cache’ ingår. Det är en optimering så att din hemsida fungerar snabbare.

E-post adresser

Du får med e-post adressen till din domän.

Vill du ha mer information om priser och detaljer om våra paket?

Klicka här!

Sir. Pug